Årefjällsloppet 2019

Den 6:e april 2019 arrangeras Årefjällsloppet för både eliter och motionärer. 5.5 är huvudklassen med start i Vålådalen och målgång i Edsåsdalen. Sträckan består av 55 kilometer i medelsvår kuperad terräng. Deltagarna börjar med Lahtispåret i Vålådalen innan de fortsätter via Östra Vålådalen, Ottsjön, Trillevallen och Älgberget fram till Edsåsdalen. En fantastiskt vacker sträckning med utmanande backar och vidunderlig utsikt.

3.0 klassen startar också i Vålådalen men står över Lahtispåret och Älgbergsrundan högst uppe på fjället. Ottsjöbacken finns med som en utmaning, men annars är sträckan en lite lättare än 5.5. Fortfarande med härlig fjällkänsla och vacker utsikt.

1.1 startar i Edsåsdalen och går i en lätt slinga vid gränsen av fjället innan den avslutar med samma målgång som övriga klasser.

Stafetten delar upp 5.5 sträckan i tre sträckor mellan 11 och 18 km. Sträcka 1 med växling i Vålådalen och sträcka 2 med växling i Ottsjö. Perfekt för de som vill göra något tillsammans!

Bussar avgår från Trillevallen till start.

Mer info och anmälningsformulär finns på www.arefjallsloppet.se

 

Boendeerbjudande Årefjällsloppet

4-7 april 2019 (torsdag-söndag) på Trillevallens Högfjällshotell inklusive fjällfrukost, 2-rätters middagar, tillgång till bastu och relax och få 20% rabatt på anmälningsavgiften till Årefjällsloppet.

Från 2 475 SEK/person*

*Barn 0-5 år gratis i föräldrars bädd, 6–15 år -50% i föräldrars rum, pris varierar med val av rumstyp. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast nya bokningar.

 

Boka boende Årefjällsloppet

Kontakt