Fjällmaraton Årefjällen
31 juli–7 augusti 2021

_MVL9082

31 juli – 7 augusti 2021 arrangerar byarna i Södra Årefjällen en vecka fylld av fjällupplevelser med fokus på fjällöpning. Det stora dragplåstret är Kia Fjällmaraton som går av stapeln på lördagen den 7 augusti. Det är den sjuttonde upplagan av loppet och det blir en delvis en ny bansträckning i och med omläggningen till det nya målområdet i Ottsjö. Bansträckningen tar deltagarna från Vålådalen över fyra fjäll, Ottfjället, Hållfjället, Grofjället och det avslutande Välliste innan målet i Ottsjö nås. Veckan i övrigt bjuder på flera löparevent, clinics, seminarier, underhållning och mycket mer. Sedan den första upplagan av Fjällmaraton arrangerades 2005 har intresset för fjällöpning ökat enormt.

VALFRI DAG

Fjällmaraton fortsätter erbjuda det uppskattade konceptet Valfri dag. Följande lopp erbjuds med permanent banmarkering och tidtagningsutrustning från midsommarhelgen till slutet av augusti då älgjakten påbörjas.

Mer info finns på www.fjallmaraton.se

Bo i Trillevallen under Fjällmaraton

Helgpaket på Trillevallens Högfjällshotell 30 juli–1 aug & 6–8 augusti
Två nätters boende (fredag-söndag) inklusive sänglinne, slutstäd, frukost, enklare middag fredag och trerätters middag på lördag.
Från 1 550 SEK/person*

Lägenheter med självhushåll samt Trillevillor finns också att boka under denna period. Priser och tillgänglighet hittar ni här.

Boka Fjällmaraton online

Skicka bokningsförfrågan

Kontakt