Upptäck Trillevallen

I Trillevallen behöver man aldrig vara syslolös, om man inte själv väljer det förstås. Här finns aktiviteter för alla åldrar och behov, vinter som sommar. Från en litterär förmiddag i vargrummet på högfjällshotellet till en bedårande skidtur runt Välliste medans de andra i sällskapet utforskar den alpina skidanläggningens utmaningar. Bara ett litet tips från oss här i Trillevallen, vi har många fler på lager…


Information med anledning av Corona

Med anledning av Corona-läget, och efter inrådan från myndigheterna och vår lokala sjukvård, har vi valt att stänga skidanläggningen, med tillhörande boende och backrestaurang från måndag 6 april.

Trillevallens sportklubb kommer hålla längd- och turspår preparerade över påsk. Så för dig som befinner dig i närheten finns möjligheter att fortsätta njuta av utomhustid på vårt fina fjäll.

Vi vill tacka er för en fantastisk vinter och vi hoppas att ni har hunnit samla på er många fina Trilleminnen! Vi ser framemot att kunna välkomna er igen, när läget har lugnat sig och det är tryggt att resa igen.


 

Utförsåkning

Läs mer

 

Längdåkning

Läs mer


Trille-32051

Skidskola

_ML37830-Redigera