Hela destinationen Trillevallen är perfekt för grupper, föreningar eller större festligheter. Trillevallen har boende, lokaler och aktiviter för alla tänkbara förfrågningar. Från bröllop till träningsläger och konferenser.

Nyfiken på mer…? Skicka en förfrågan!

Grupp och Konferens

Om ni kanske vill hitta på en team-aktivitet utöver skidåkningen -inga problem! Här är tre spännande aktiviteter som arrangeras av Explore Åre i Trillevallen.

 Isskulptering (minst 10 personer)

Att skulptera i is är en fantastisk upplevelse där alla kan vara med. Explore Åre erbjuder två olika upplägg där antingen ett lag om 5-6 personer får dela på ett större isblock och verktyg samt tilldelas tema ( passar perfekt som tävling mellan olika lag) eller ett mindre block pers person där varje deltagare får skulptera sitt eget drinkglas.

Tidsåtgång: Drinkglas ca 30 minuter, Skulptering stora block 60-90 minuter
Övrigt: Passar de flesta grupper
Egen utrustning: Varma skor, kläder, mössa och vantar
Plats: Trillevallen
Pris: från. 395 kr/person

Bygga en bob ( minst 12 personer)

I denna aktivitet finns plats för de kluriga, praktiska, tävlingsinriktade och de som håller lagmoralen uppe! Explore Åre tillhandahåller en viss mängd förutbestämt material samt verktyg och här gäller det nu att tillsammans i laget bygga en bob/kälke som sedan skall framföras i en avslutande tävling i närmaste backe där två av lagets medlemmar på tid skall framföra skapelsen. Håller den? Är den snabb? Förutom de avslutande racet kommer poäng även utdelas utifrån utseende på bobben samt lagets samarbetsförmåga.

Tidsåtgång: 1,5-2 timmar
Övrigt: Passar de flesta grupper, kombinera gärna med utefika
Egen utrustning: Kläder efter väder
Plats: Trillevallen
Pris: från. 475 kr/person

Outdoor cooking lunch ( 10-50 personer)

Gemensam aktivitet där vi under gemytliga former kombinerar härliga smaker med fantastisk natur. Sällskapet delas in i mindre grupper om 8 personer i varje, vilka tilldelas ett ”kit” med olika råvaror samt utrustning (bla ved, yxa, kniv, tändstål m.m.) för att över öppen eld tillaga en vildmarkslunch på stekhäll. Lunchen serveras på trätallrikar och med träbestick och vi erbjuder olika menyer/råvaror anpassade utifrån gruppens önskemål.

En perfekt aktivitet när ni vill göra något tillsammans och samtidigt spara in tid och pengar då detta sammanfaller med en lunch som ni annars hade behövt avsätta tid och budget för. Kan genomföras såväl sommar som vinter.

Tidsåtgång: 1,5-2 timmar
Övrigt: Passar alla grupper
Egen utrustning: Kläder efter väder
Plats: Trillevallen
Pris: från. 495 kr/person


 

 


 

 

Bröllop

Läs mer

 

Föreningar

Läs mer