mats_lind--3

Kvällskidåkning

Från vecka 7 erbjuder Trillevallen kvällskidåkning fredagar kl. 18.00 – 21.00 i klassisk högfjällsmiljö. I samband med kvällsskidåkningen bjuder backrestaurang Ripan in på en smakfull pizzakväll med sprakande brasa och många jämtländska influenser.

WC Ulricehamn -17

WC Ulricehamn -17

WC Ulricehamn -17

 


 

 

Ripan

Läs mer

Backrestaurangen ligger mitt i backen med en mysig loungedel, sprakande brasa och solveranda med milsvidd utsikt över fjällmassiven i söder. Här serveras dagens lunch, pizza och afterskikänslan är aldrig långt borta, vissa dagar med liveunderhållning. I samma hus finns även en värmestuga och liftkortsförsäljning.

Hela Ripan går att hyra för större kvällsarrangemang som bröllop och fester med plats för 120 – 150 sittande. Ripan är modernt utrustad med bra ljudsystem och gratis WiFi.

Bordsbokning för pizzakvällarna görs på tel 0647 – 360 98.

 


 

Skidskola

 

skidskola

Trillevallens sköna och variationsrika backar i södra Årefjällen är ett perfekt ställe för både stora och små att utveckla sin skidåkning. Boka skidskola för barnen, eller ta en lektion för att själv komma vidare. En kurs i carvingteknik är för många en dörröppnare till roligare skidåkning.

 

Grupplektioner

Smygare
Här startar vi från början i vårt familjevänliga barn område. Det gäller att förstå hur skidorna och liften fungerar. Snart kan vi stanna, ploga och åka knapplift.

Svängare
Här startar vi knappliften och kan stanna och ploga. Snart blir vi modigare, säkrare och får mer fart med parallella skidor. Vi har siktet inne på släpliftarna, längre backar och vi utmanar mer avancerad teknik.

Fräsare
Här startar vi knapp- eller släplift och kan stanna med parallella skidor. Och åker i de flesta backarna. Vi utvecklar carvingtekniken i både korta och långa svängar samt tränar position och balans för ännu renare skär i svängen. Vi utmanar både långa backar, hopp, pucklar och nysnö för den som vill.

Privatlektioner

Privatlektioner ges under veckans alla dagar och fokuserar på just dina önskemål. Våra kunniga skidlärare hjälper dig att utvecklas till en duktigare och säkrare skidåkare oavsett tidigare erfarenhet.

 

Boka skidskola

Vill ni förboka skidskola eller skidutrustning gå in på www.skidoronline.se, via mail till info@trillevallensskiduthyrning.se eller per telefon 0647-360 66, 070-315 63 52.