_DSC3215

Bröllop

FÖREVIGA ER KÄRLEK OCH GIFT ER I TRILLEVALLEN!

I Trillevallen har vi lång erfarenhet av bröllop och kan erbjuda er en fantastisk och historisk plats för att göra ert bröllop så bra det bara kan bli. Äkta och klassisk högfjällsmiljö, storlagen natur och oväntade inslag gör Trillevallen till den perfekta platsen för ett fjällbröllop, sommar som vinter. För större och exklusivare arrangemang går det att hyra hela anläggningen.

Bröllop i Trillevallen 2022

PAKET FREDAG-SÖNDAG

Vecka 2-4 eller 27-35, 40-85 personer
Enkelrum; 1745 SEK/person
2-bäddsrum; 1195 SEK/person
Dubbelrum; 1445 SEK/person
3-4 bäddsrum; 995 SEK/person
Barn i spjälsäng; 125 SEK/dygn
0-5 år gratis i förälders bädd, 6-15 år -50% rabatt i föräldrars rum

Priset inkluderar
Boende Trillevallens Högfjällshotell 2 nätter
Fjällfrukost lördag och söndag
Två rätters middag på fredag kväll med kaffe

BRÖLLOPSMIDDAG

Middagen på Trillevallens Högfjällshotell alternativt restaurang Ripan som är tillgängligt sommar och höst.
3-rätter 790 SEK/person*
Dryckespaket (1 glas bubbel, 2 glas vin alt. 2 öl, kaffe)
2 olika snittar till fördrink, vita linnedukar och servetter
Vickning (korv med bröd med tillbehör)
*Alkoholfritt dryckespaket -120 SEK/person

2-rätter 720 SEK/person*
Dryckespaket (1 glas bubbel, 2 glas vin alt. 2 öl, kaffe)
2 olika snittar till fördrink, vita linnedukar och servetter
Vickning (korv med bröd med tillbehör)
*Alkoholfritt dryckespaket -120 SEK/person

Boende- och restaurangalternativ


TRILLEVALLENS HÖGFJÄLLSHOTELL

Trillevallens Högfjällshotell är ett av få hotell i fjällen med rätt att kalla sig klassiskt. Hit kom de första vintergästerna redan 1938. Här lever många fina fjälltraditioner och den vi vårdar mest ömt av alla är gästfriheten. Trillevallens Fjällhotell har 40 rum med totalt 126 bäddar. Under samma tak finns restaurang med goda fjällsmaker samt en samtalsvänlig och avspänd bar 7 lounge. Mer mysigt umgänge väntar i Vargsrummet där brasan sprakar varmt välkomnande. Barnen har förstås sitt alldeles eget lekrum.

Läs mer

_ML38559

 


_ML31241

Backrestaurang Ripan

Backrestaurangen ligger mitt i backen med en mysig loungedel, sprakande brasa och solveranda med milsvidd utsikt över fjällmassiven i söder. Här serveras dagens lunch, pizza och afterskikänslan är aldrig långt borta, vissa dagar med liveunderhållning. I samma hus finns även en värmestuga och liftkortsförsäljning.

Hela Ripan går att hyra för större kvällsarrangemang som bröllop och fester med plats för 120 – 150 sittande. Ripan är modernt utrustad med bra ljudsystem och gratis WiFi.

LÄS MER

Fler boende- och bröllopsalternativ


bjornvallen-1

TRILLEVALLENS FJÄLLGÅRD

Trillevallens Fjällgård ligger knappa 1km nedanför Trillevallens anrika Högfjällshotell och är en perfekt boendeanläggning för idrottsklubbar, skolklasser, konfirmationsläger eller andra stora sällskap som vill bo bekvämt. Ni lagar er mat tillsammans i stort restaurangkök för att sedan låta den avnjutas i den rymliga matsalen. Det stora sällskapsrummet med TV, eldstad och sköna soffor är det perfekta stället att avsluta en aktiv dag i Trillevallen. Här finns även bastu, relax och samlingslokal. Möjlighet att boka måltider, sängkläder och slutstäd finns så klart för en än mer avkopplad vistelse.

läs mer

 


 

TRILLEVALLENS BACKLÄGENHETER

Lägenheterna ligger ett snöbollskast från 4-stolsliften och backrestaurangen. Med 4-, 6- och 8-bäddslägenheter finns det plats för alla. Dessa är välutrustade och håller hög standard med bastu, dusch/wc, torkskåp, kyl/frys, tv, micro och balkong med härlig utsikt över fjällmassiven. Det finns även ett skidförråd till varje lägenhet samt en parkering med motorvärmaruttag.

läs mer

trille_lagenheter-13

 


 

Närliggande kyrkor / kapell finns i Vallbo, Undersåker eller i Åre.

 

Undersåkers kyrka        Åre gamla kyrka        Vallbo lappkapell