Trille-32051

Föreningar och läger

I Trillevallen finns alla möjligheter till fantastiska upplevelser. Vi har unika möjligheter att ta emot föreningar, idrottsläger, konfirmations- eller ungdomsgrupper i en traditionell och historisk högfjällsmiljö. På högfjällshotellet bor man bekvämt med halvpension i 2- eller 4-bäddsrum med våningssäng, några rum har dubbelsäng. Vill man bo mer ”eget” är Fjällgården det perfekta alternativet. Här finns plats för 40 personer och man sköter själv matlagning i fullutrustat restaurangkök, alt med halvpension och få måltider levererat från Högfjällshotellet. Här finns en stor och trevlig storstuga med öppen spis, pingisrum, bastu & relax samt en gillestuga med egen liten bardel. I söderläge finns en stor altan som sommartid inbjuder till härliga grillkvällar.

 


 

 

TRILLEVALLENS HÖGFJÄLLSHOTELL

Trillevallens Högfjällshotell är ett av få hotell i fjällen med rätt att kalla sig klassiskt. Hit kom de första vintergästerna redan 1938. Här lever många fina fjälltraditioner och den vi vårdar mest ömt av alla är gästfriheten. Trillevallens Fjällhotell har 40 rum med totalt 126 bäddar. Under samma tak finns restaurang med goda fjällsmaker samt en samtalsvänlig och avspänd loungebar. Mer mysigt umgänge väntar i Vargsrummet där brasan sprakar varmt välkomnande. Barnen har förstås sitt alldeles eget lekrum.

Läs mer

_ML38559

 


 

bjornvallen-1

TRILLEVALLENS FJÄLLGÅRD

Trillevallens Fjällgård ligger knappa 1km nedanför Trillevallens anrika Högfjällshotell och är en perfekt boendeanläggning för idrottsklubbar, skolklasser, konfirmationsläger eller andra stora sällskap som vill bo bekvämt. Ni lagar er mat tillsammans i stort restaurangkök för att sedan låta den avnjutas i den rymliga matsalen. Det stora sällskapsrummet med TV, eldstad och sköna soffor är det perfekta stället att avsluta en aktiv dag i Trillevallen. Här finns även bastu, relax och samlingslokal. Möjlighet att boka måltider, sängkläder och slutstäd finns så klart för en än mer avkopplad vistelse.

läs mer

 


 

TRILLEVALLENS BACKLÄGENHETER

Lägenheterna ligger ett snöbollskast från 4-stolsliften och backrestaurangen. Med 4-, 6- och 8-bäddslägenheter finns det plats för alla. Dessa är välutrustade och håller hög standard med bastu, dusch/wc, torkskåp, kyl/frys, tv, micro och balkong med härlig utsikt över fjällmassiven. Det finns även ett skidförråd till varje lägenhet samt en parkering med motorvärmaruttag.

läs mer

trille_lagenheter-13

 


 

_ML31241

Backrestaurang Ripan

Backrestaurangen ligger mitt i backen med en mysig loungedel, sprakande brasa och solveranda med milsvidd utsikt över fjällmassiven i söder. Här serveras dagens lunch, pizza och afterskikänslan är aldrig långt borta, vissa dagar med liveunderhållning. I samma hus finns även en värmestuga och liftkortsförsäljning.

Hela Ripan går att hyra för större kvällsarrangemang som bröllop och fester med plats för 120 – 150 sittande. Ripan är modernt utrustad med bra ljudsystem och gratis WiFi.

LÄS MER