– en generationsfavorit –

12 mil preparerade tur- och längdspår

Trillevallen längdspår


Ur spår!

 Trillevallen har ett av de mest kompletta spår- och tursystem i Årefjällen, hela 12 mil preparerade spår och leder står och väntar på dig och din familj. För i Trillevallen passar man in som man är, erfaren eller oerfaren, gammal som ung. Alla våra spår och leder är lättillgängliga från både Högfjällshotellet och skidsystemet och det finns bra parkeringsmöjlighet om man kommer med bil. Vi har även möjlighet att ta emot träningsläger och grupper, både elit och motionär, och har egna meriterade coacher för att få dig att utvecklas som längskidåkare. Eljusspåret mäter 2km och prepareras dagligen, liksom övriga längdspår på 5- och 7km. De övriga 12 mil turspår prepareras vid behov utefter väder och vind och är sammanlänkade med övriga destinationer i södra Årefjällen.

Se ledkarta här.

Fjällupplevelser på Skidor i Södra Årefjällen

Spårinformation här


Spår- & ledavgift

Under vintersäsongen 2023/24 säljs inget gemensam spårkort för Södra Årefjällen.

Spårkort för  Trillevallen- Ottsjö säljs via deras webbshop och via Outby-appen. Spårkortet gäller i Ottsjö, Trillevallen och Edåsdalen.

Spårkort för Edsådalen säljs via deras webbshop och via Outby-appen. Spårkortet gäller i Edåsdalen, Ottsjö och Trillevallen.

Spårkort för Vålådalsområdet säljs av Vålådalen via deras webbshop och via Outby-appen. Spårkortet gäller bara i Vålådalsområdet.

Du kan välja års-, säsongs-, vecko- eller dagskort. Årskortet gäller Sommar i hela Södra Årefjällen och Vinter i respektive område.


 BOKA LÄNGDSKIDSKOLA OCH LÄNGDSKIDHYRA

Mer info om skidhyra och skidskola, ta kontakt med Patrik Attskog på Ski Dad;

070 – 247 76 32 | [email protected]  [email protected]

www.skidad.com