– en generationsfavorit –

12 mil preparerade tur- och längdspår

 

 

_ML37830-Redigera

_ML37900

_ML30962

 

 


 

Ur spår!

 Trillevallen har ett av de mest kompletta spår- och tursystem i Årefjällen, hela 12 mil preparerade spår och leder står och väntar på dig och din familj. För i Trillevallen passar man in som man är, erfaren eller oerfaren, gammal som ung. Alla våra spår och leder är lättillgängliga från både Högfjällshotellet och skidsystemet och det finns bra parkeringsmöjlighet om man kommer med bil. Vi har även möjlighet att ta emot träningsläger och grupper, både elit och motionär, och har egna meriterade coacher för att få dig att utvecklas som längskidåkare. Eljusspåret mäter 2km och prepareras dagligen, liksom övriga längdspår på 5- och 7km. De övriga 12 mil turspår prepareras vid behov utefter väder och vind och är sammanlänkade med övriga destinationer i södra Årefjällen.

Fjällupplevelser på Skidor i Södra Årefjällen

Spårinformation här

 

__

 BOKA LÄNGDSKIDSKOLA OCH LÄNGDSKIDHYRA

Boka skidskola eller skidutrustning på www.skidoronline.se.

Väl på plats bokar du i skidshopen, via mail till info@trillevallensskiduthyrning.se eller per telefon 0647-360 66, 070-315 63 52.

 

 


 

 

_ML31056

 

Prislista längsskidskolan

För dig som just börjat åka längdskidor går vi igenom grundläggande övningar för att få ut så mycket som möjligt när du börjar åka skidor.

400kr/person 1-5 pers, Längd 1 timme, Teknik: Klassiskt

__

Vi går igenom samtliga deltekniker vad gäller klassisk skidåkning och skate. Du får även med dig videofilmning av delmomenten att kunna jobba vidare med efter skidlektion.

600kr/p 2-5 pers, Längd 1 timme, Teknik: Klassiskt, Skate

__

Här skräddarsyr vi det som du önskar att fokusera på. Du får även med dig videofilmning av delmomenten att kunna jobba vidare med efter skidlektion med medföljande tips.

850kr/p Längd 1 timme, Teknik: Klassiskt, Skate