TrilleKonf-32207

Konferens

Två delar arbete och en del skidåkning och fjälläventyr: Det är Trillevallens recept för en framgångsrik konferens!

Skidspår, pister, skoterleder och alla andra vinteräventyr i Trillevallen börjar på hotellets gårdsplan. Arbetsrum, festlokaler och konferenslokaler finns bekvämt och effektivt samlade under samma tak. Vår konferensservice ger er det där personliga bemötandet som värmer själen och hjälper till att skapa en kreativa miljö.

Konferensförfrågan

 


 

Lokalerna 

Vi har funktionella och flexibla lokaler för att ge en en effektiv konferens, med den rätta utrustningen och med kapacitet för upp till 200 deltagare. Och de sköna fjällupplevelserna är bara några steg bort…

Vår största lokal Välliste tar 200 sittande personer och har smidiga skiljeväggar så lokalen kan delas i i tre mindre rum vid behov.

Trille_konf-2916-Redigera

Trille_konf-2921-Redigera

Trille_konf-2923-Redigera

Trille_konf-2917-Redigera

Trille_MatsLind-0069

Trille_MatsLind-0051

Trille_MatsLind-0062

 


 

 

_ML31241

Backrestaurang Ripan

Backrestaurangen ligger mitt i backen med en mysig loungedel, sprakande brasa och solveranda med milsvidd utsikt över fjällmassiven i söder. Här serveras dagens lunch, pizza och afterskikänslan är aldrig långt borta, vissa dagar med liveunderhållning. I samma hus finns även en värmestuga och liftkortsförsäljning.

Hela Ripan går att hyra för större kvällsarrangemang som bröllop och fester med plats för 120 – 150 sittande. Ripan är modernt utrustad med bra ljudsystem och gratis WiFi.

LÄS MER