Aktivitetsbolag

I södra Årefjällen och i resten av Åredalen finns en uppsjö av aktiviteter och aktivitetsbolag att berika sin Trillevistelse med. Inte för att vi tror att du ska ha långtråkigt här, utan mer för att göra ditt besök här i Trillevallen än mer minnesvärt. Nedan listar vi några för att lättare få igång den kreativa aktivitetsdelan av hjärnan…

Ha det så skoj!


ATI Mountain Experience

Söker du en unik upplevelse, som stannar kvar hos dig men ger möjlighet även för kommande generationer att uppleva detsamma? Då har du kommit helt rätt! Med kunskap och känsla hjälper vi dig att uppleva ögonblick i fjällen som lämnar spår i kroppen och sinnet – och bara där!

ATI Mountain Experience/Fjällkajakcenter vill med kunskap och känsla erbjuda högkvalitativa ekoturistiska naturupplevelser och äventyr, för grupper och privatpersoner.

Torkel och Annicas motto är – Varje dag räknas!

Explore Åre

Ett komplett aktivitetsbolag som är aktiva i hela västra Jämtland, Året runt.

JoPe Fors och Fjäll

JoPe Fors & Fjäll har levererat upplevelser och äventyr sedan 1989 i Åre och är sommartid specialiserade på vattenaktiviteter.
På sommaren arrangerar de forsränning/rafting, forskajakkurser, klättring, grotturer, skolresor, riverboard, fjällturer och forsguideutbildningar. Vintertid arrangerar de isklättring, grotturer, snöskovandring, fjällturer, heliski, skidbestigning, turåkning, längdåkning, igloo-övernattningar mm.

Outdoorstories

Erbjuder träningshelger, träningsresor och fjällretreats i Åre-området, året runt.

Puls Åre (fd Camp Åre)

Ett annat komplett och välrenommerat aktivitetsbolag som är aktiva i hela västra Jämtland, Året runt. Här hittas allt från skotersafari till stora företagsevent.

Topp och Dal
Guidade turer och kurser i Åredalen.


Trillevallens Skidshop

Förutom skiduthyrning erbjuder Trillevallens skidshop skidskola för både barn och vuxna. Utför, längdskidor, turskidor och toppturer.

Wild Spirit Bushcraft

Följ med Richard, Claire och deras team på en oförglömlig hundspannstur på fjället. De kan även erbjuda kurser i Buschcraft för dig som vill lära dig hur du överlever i vildmarken. Hundspannsturer och kurser för både nybörjare och erfarna.

Åre Guiderna

Ett gäng driftiga guider med stor kärlek till människor och natur. Erbjuder sommar– & vinteraktiviteter och events året om.