Vill du bli en av oss?

NU SÖKER VI FLER KOLLEGOR TILL OSS I TRILLEVALLEN FÖR VINTERSÄSONGEN 2022/23!

Trillevallen är beläget i södra Årefjällen och är ett skidparadis för stora som små. Högfjällshotellet slog upp portarna 1938 och 1970 byggdes den första släpliften, hotellet är ett klassiskt högfjällshotell med en genuin och varm atmosfär, de 126 bäddar är uppdelade på 40 rum och det finns även möteslokaler, bar och restaurang. Skidanläggningen har 8 liftar samt 22 nedfarter med skiftande svårhetsgrad och backrestaurang med utsikt över fjällmassiven.

VAD VI SÖKER HOS DIG:

Du tycker om att ge service och gillar mötet med människor
Självklart är du positiv, engagerad, omtänksam och ansvarsfull
Du är flexibel, nyfiken på att lära sig nya saker och att utvecklas
Du hjälper till att skapa arbetsglädje
Punktlighet, ärlighet och samarbetsvilja är andra egenskaper som eftersöks
Fyllda 18 år

VAD VI ERBJUDER DIG:

En rolig och utvecklande vintersäsong i svenska fjällen med stor gemenskap och livskvalité
Du kommer att arbeta på ett rullande schema, både dagar, kvällar samt helger
Ett roligt, och stundtals krävande arbete med stor möjlighet att utvecklas på din arbetsplats
En härlig fritid, där du kan njuta av underbara vinteraktiviteter på din lediga tid
Personalboende kan ordnas, märk gärna din ansökan med detta


TRILLEVALLENS HÖGFJÄLLSHOTELL

Vi söker morgonpigg frukost personal.  Tjänsten innebär att man förbereder och planerar samt ställer fram frukostbuffén och det småvarma, dukar av borden, diskar och städar. Tjänsten är från 15 februari – 11 april på 50 %.

Vi söker också en kock, till Trillevallens Högfjällshotell, där vi erbjuder en två rätters ”set menu” varje kväll samt en enklare barmeny och är endast öppet kvällstid. Tjänsten är från 15 december- 24 april på 100% och där man ingår i ett team om tre personer.


BACKRESTAURANG RIPAN

Vi söker en person till vår restaurang i skidbacken som har öppet för skidåkarluncher, fika, afterski och vissa kvällsarrangemang. Arbetet består av enklare servering, kassahantering, bar, städ och disk. Tjänsten är från 8 februari-23 april på 85 %.

Vi söker ett köksbiträde och diskpersonal till Backrestaurangen Ripan där vi erbjuder en varierande lunchmeny med fika och pizza. Tjänsten är från 10 februari- 23 april på 100% och där man ingår i ett team om tre personer.


TRILLEVALLENS SKIDANLÄGGNING

Vi söker liftbiträden som gillar att jobba utomhus oavsett väder och vind och förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv. Tjänsterna är från 10 februari-23 april på 100 %


Skicka ansökan till – [email protected]

Frågor gällande hotellet samt restaurangerna vänligen kontakta: Cecilia Lind, [email protected] eller 070 – 360 99 09
Frågor gällande skidanläggningen samt fastighet vänligen kontakta: Sven-Olof Hedin, [email protected] eller 070 – 328 58 65