Nu söker vi nya stjärnor till oss i Trillevallen, vintersäsongen 19/20!

Trillevallen är ett skidparadis för både stora och små, beläget i södra Årefjällen. Trillevallens Högfjällshotell slog upp portarna 1938 och 1970 byggdes den första släpliften. Hotellet är ett klassiskt högfjällshotell med en genuin och varm atmosfär, 126 bäddar är uppdelade på 40 rum och det finns även möteslokaler, bar och restaurang. Skidanläggningen har idag 8 liftar med totalt 22 nedfarter i skiftande svårhetsgrad och en modern backrestaurang med utsikt över fjällmassiven.

Inför vintern 2019/2020 söker vi dig som;

– Gillar mötet med människor och tycker om att ge service
– Är positiv, engagerad, omtänksam och ansvarsfull
– Vill vara med och skapa arbetsglädje
– Är punklig, ärlig och samarbetsvillig
– Är minst 18 år fyllda

Hos oss har du möjlighet att få ett jobb;

– Som ger en rolig och utvecklande vinter i svenska fjällen med både gemenskap och livskvalité
– Är på rullande schema så du jobbar en variation av dagar, kvällar och helger.
– Som är roligt, om än stundvis krävande, med stor möjlighet att utvecklas
– Som ger utrymme för mycket fritid där du har chans att njuta av alla underbara vinteraktiviteter som väntar utanför dörren på din lediga tid.
– Där personalboende kan ordnas, märk gärna din ansökan med ”boende önskas” i fall du inte har något eget.


 

Våra arbetsplatser:

BACKRESTAURANG RIPAN

Restaurang Ripan är belägen mitt i skidbacken och har öppet varje dag för skidåkarlunch, fika, after ski och ibland även kvällsarrangemang. Hit söker vi personal som tycker det är kul med servering, kassahantering, bar, städ och disk.

Lediga tjänster:
19 december – 20 april, 75%
1 februari – 20 april, 75%

TRILLEVALLENS SKIDANLÄGGNING

I Trillevallens skidsystem finns allt från svepande lättåkta backar till branta svarta pister. Det finns åtta liftar med totalt 22 nedfarter. Hit söker vi nu liftbiträden som gillar att jobba utomhus oavsett väder och vind. Du förstår att bra service och samarbete skapar värde för både gästen, ditt team och digsjälv.

Lediga tjänster liftbidräde:
21 december – 19 april, 75%
10 februari – 19 april, 75%

Vi söker även personal till vår liftkortskassa. I liftkortskassan sköts all försäljning av liftkort och här finns även gästservice. Hit söker vi en person som enbart jobbar i liftkortskassan och en person som kan tänka sig att kombinera sin tjänst i liftkortskassan som restaurangbiträde på Ripan. En kombitjänst som innebär att du vissa dagar i veckan bemannar liftkortsförsäljning och gästservice och vissa dagar i veckan hjälper till där det behövs på Ripan.

Lediga tjänster liftkortskassa:
21 december – 9 apri, 85%

Lediga tjänster kombitjänst liftkortskassa/restaurangbiträde
10 februari – 19 april, 85%

TRILLEVALLENS HÖGFJÄLLSHOTELL

Trillevallens Högfjällshotell har välkomnat vintergäster sedan 1938. Här lever många fina fjälltraditioner bland annat den genuina och varma atmosfär som funnits med sedan start. Hit söker vi personer som gillar att jobba som ett team över olika ansvarsområden och ständigt ha gästen i fokus.

Till vår matsal/bar söker vi dig med några års erfarenhet av servering och bar. Kvällarna består av servering av pensions- och konferensmiddagar samt serva en lite lugnare bar där gästerna kan koppla av i sofforna efter en dag i backen.

Lediga tjänster servering & bar
20 december – 20 april, 75%
13 februari – 20 april, 75%

Till matsalen letar vi även efter morgonpigg frukostpersonal. Som frukostansvarig förbereder du och ställer fram frukostbuffén samt det småvarma, dukar av borden, diskar och städar.

Lediga tjänster frukostpersonal
21 december – 20 april, 75%
8 februari – 14 april, 75%

Vi söker så klart även kockar. Som kock i Trillevallen jobbar du i ett team om fyra personer och jobbar rullande schema där du växlar mellan hotellet och backrestaurang Ripan. På Ripan erbjuds en varierande lunchmeny, fika och pizza och här är det emellanåt högt tempo under kortare stunder. På Högfjällshotellet erbjuds en två rätters set meny varje kväll samt barmeny och här är köket endast öppet kvällstid.

Lediga tjänster kock
16 december – 20 april, 100%
1 februari – 20 april, 75%

Slutligen så söker vi en positiv och lösningsorienterad person till vårt reception- och bokningsteam. Här blir du en viktig del av gästservicen och tar även hand om in- och utcheckning, bokningar och hjälper till vid frukost. Vi jobbar i bokningssystemet Hotsoft 8.0.

Lediga tjänster reception & bokning
10 decemeber – 20 april, 75%

Intresserad?

Skicka er ansökan till jobb@trillevallen.com!

Är ni nyfiken men har några frågor, då kontaktar ni följande personer:

Gäller det hotellet eller restaurangerna vänligen kontakta:
Cecilia Lind, cecilia.lind@trillevallen.com eller 070-360 99 09

Gäller det skidanläggningen vänligen kontakta:
Sven-Olof Hedin, trillevallen@home.se eller 070-328 58 65